32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       

A Borvarázs webáruházat az Elit Varázs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. működteti

Székhely: 1067 Budapest Eötvös u. 26/B
Adószám: 14228694-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-894613
Statisztikai számjel: 14228694-4791-113-01
Működési engedély szám: 31516/2008
Számlaszám: K&H; Bank 10404072-00024981-00000004
Telefonszám: 06-20-3363-666

Szállítási feltételek

Figyelem! Szigorúan csak 18. életévüket betöltött megrendelőket tudunk kiszolgálni, azaz a futár, kétség esetén a megrendelő életkorának igazolását kérheti az áru átadása előtt. 18 év alatti személynek szeszesital tartalmú csomagot nem vehet át.
Megrendelt árut Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, viszont kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni.
A házhozszállítás díja 1.990 Ft az ország bármely területére. Nettó 20.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes! A megrendelt árut nem szükséges személyesen átvenned, de azt csak 18 éven felüli személynek van módunkban átadni.
Rendelésedet bármely napon, bármely időben feladhatod, rendszerünk azt automatikusan feldolgozza és visszaigazolja. Szállítási határidő általában 3 munkanapon belül.

Fizetési módok

A feltüntetett árak bruttó árak, a mindenkori ÁFA-t tartalmazzák.
Fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki. A fizetés történhet készpénzben (utánvéttel, helyszíni kifizetéssel) vagy átutalással.
Készpénzes fizetésre lehetőséged van utánvét formájában. Ekkor a szállítást végző futárnak kell kifizetni az áru ellenértékét.
Nem készpénzes fizetési mód választása esetén a termékek postázását, csak a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg.
Átutalás esetén a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: Elit Varázs Kft. K&H; Bank 10404072-00024981-00000004. Ha a megrendelt áru vételárát 1 héten belül nem utalod át, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.

Regisztráció

A Borvarázs webáruházában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.
Bármilyen áru megrendelése előtt regisztrálnod kell magad a rendszerben. A regisztráció során meg kell adnod a neved, a kívánt szállítási címet, e-mail címedet és telefonszámodat. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükséges.
Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adataidat természetesen módosíthatod.
Személyes adataid megadása után a rendszer egy e-mailt fog küldeni neked az általad megadott e-mail címre, amiben aktiválnod kell a regisztrációd. Ezután él az általad megadott felhasználói név és jelszó.

Adatvédelem

Az Elit Varázs kft. az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez használja.

Megrendelés

A Borvarázs webáruházában vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük vegyék fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Kapcsolat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben.

Reklamáció

A vásárolt termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja, feltéve, ha a reklamáció már az átadásnál megtörtént. Jogos reklamáció esetén – nem azt kaptad, amit rendeltél, nem annyit, sérült a csomagolás, stb. - cégünk felveszi Veled a kapcsolatot egy új szállítási időpont egyeztetése végett. Az új szállítás költsége ebben az esetben természetesen cégünket terheli.

Ha bármiféle kérdésed, kérésed, észrevételed, vagy problémád lenne cégünk működésével, az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, kérjük jelezd azt nekünk. Fordulj hozzánk bizalommal hétfőtől-péntekig, de. 09-16 óra között a 433-3893 telefonszámon, vagy a hét minden napján, a nap bármely időpontjában az [email protected] e-mail címen.

Elállás

A szerződéstől, az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhatsz, ha a terméket bontatlanul vissza tudod szolgáltatni. Az áru ellenértékét az Elit Varázs Kft. köteles legkésőbb 30 napon belül visszafizetni. Az áru visszaszállításának költségét ebben az esetben neked kell viselni.

Köszönjük figyelmedet, és jó vásárlást kívánunk!

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó