Ajándékok fadobozban
Tartalma : Borkiegészítők fadobozban ...
Ár: (AKCIÓS) 13488.0 Ft /
 

Az a látogatónk aki legalább 39.990Ft értékben vásárol,
most ajándékba, egy szállodai éjszakát kap, 2 fő részére Kecskeméten!

 
       
       
 
Villányi Borvidék

Hazánk legdélibb borvidéke, amelyről elmondható, hogy az elmúlt 12-13 évben rendkívüli fejlődésen ment keresztül. Itt értették meg legelőször a termelők, hogy a magyar bornak csak a minőségi javulás tud felemelkedést biztosítani, hiszen világviszonylatban aprócska területekkel rendelkezünk. A Mecsek déli lejtőivel párhuzamosan, mintegy 25 km hosszan elterülő szőlők kiválóan alkalmasak komoly vörösborok előállítására. Mivel a területnek szubmediterrán jellegű klímája van, az ország egyik legnaposabb vidékének számít. Ez a tény rendkívül kedvez a kékszőlők termesztésének. Fehérborokkal leginkább a Siklós melletti területeken foglalkoznak, de nem ez a legjellemzőbb. A márgás, vályogos, néhol löszös talajok a vörösboroknak kedveznek, ott is a helyi és a bordeaux-i fajtáknak. A Kékoportóból sikerült egy az átlag fogyasztó számára is elérhető, jó ivású, nem nagyon savas nedűt készíteni, amely a vidék fő termékévé vált. A nehezebben beérő fajták közül a Kékfrankos, a Cabernet Sauvignon és Franc, valamint a Merlot is szépen meghonosodott ezeken a területeken, és így hazánk "csúcsborai" innen kerülnek ki a legnagyobb számban. Az innen származó borokra szinte vákum volt a magyar fogyasztók között, így ezek a vastag, sokszor kisfahordóban érlelt, magas cserzőanyag tartalmú borok a legkeresettebbek a piacon. A borvidéknek úttörő szerep jutott a családi borászkodás újbóli elterjesztésében. A nagyobb helyi borászatok szakemberei és több szakmán kívüli vállalkozó sorra önnáló pincészeteket indítottak és végre a saját nevük alatt fémjelzett borokkal jelentek meg. Ezek az apró pincék jelenleg tőkeerős vállalkozások, melyek képesek éves szinte akár négyszázezer palack bor előállítására is.
 
 
 
 
Villányi Cabernet Sauvigon Barrique 0,75 l

Mélysötét rubinját ibolyakék színtükör hatja át. Illatában a sokszínűség jellemzi: szederre, feketeribizlire, erdei bogyókra emlékeztető, mely az égetett fa illatával vegyül. Szép, érett tanninok jellemzik. Nagy testű, komplex szerkezetű, a szájban hosszú, egy bizonyos édes ízérzetbe áthajló. Jól érlelhető. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3936.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Kopar Cuvée 0,75 l

A bor Cabernet Sauvignon (40%) Merlot (40%) valamint Cabernet Franc (20%) házasítása. Csak a legszebb évjáratban készül Villány legjobb dűlőiből (Kopár, Csillagvölgy, Konkoly, Ördögárok) szelektált szőlő felhasználásával. Sötét bíbor színnel rendelkezik kissé barnás-narancsos szegéllyel. Illatában diszkréten fűszeres, az erdei gyümölcsök kavalkádja mellett gesztenye és olasz cappuccino tónusokat is felmutat. Ízében koncentrált, az érett tanninok miatt hosszú édes ízérzettel rendelkezik. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 7516.8 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Cabernet Franc Válogatás 0,75 l

A csillagvölgy-dűlőben található 43 éves Cabernet Franc ültetvényünkön termett, válogatott szőlőalapanyagból készült ez a bor. 2005-ben a bort a gyümölcsösség érdekében csupán 16 hónapot érleltük 80%-ban használt 20%-ban új barrique hordókban. A végeredmény egy gyümölcsös, elegáns bor, mely nem testével, hanem inkább gazdagságával, izgalmasságával hódít. Színe mélysötét bíbor, lilás reflexekkel. Illatában egzotikus fűszerek, bors, cseresznye és pipadohány illat keveredik melyet diszkrét animalitás egészít ki. Ízében fiatalos savainak, könnyed tanninstruktúrájának köszönhetően friss, gyümölcsös bor benyomását kelti, mely szép hosszú utóízzel párosul. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4734.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Merlot Válogatás 0,75 l

A bor alapanyagát a legszebb Merlot ültetvényeinkről válogattuk össze. Elegáns bíbor szín jellemzi. Illatában a terroirra jellemző gazdag meleg illattal indít, melyben a dohány, a bőr, erdei avar és a fahéj buja aromái keverednek datolya és egyéb egzotikus gyümölcsök kavalkádjával. 2005-ös válogatás borainkat a gyümölcsízek megőrzése érdekében megszokottnál alacsonyabb hőmérsékleten erjesztettük. Élénk savainak, valamint az évjáratra jellemző elegáns, visszafogott tanninjainak köszönhetően már fiatalon is kellemesen fogyasztható, fűszeres és egyben gyümölcsös vörösbor hosszú lecsengéssel. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 5292.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Cabernet Sauvignon 0,75 l

A világhírű bordói fajta a Cab. Franchoz hasonlóan szépet mutat Villányban. A borvidékre jellemző mediterrán éghajlat teszi valóban különlegessé. Fűszeres bor hosszú utóízzel, fahordóban érlelve. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3102.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Merlot 0,75 l

Mélyvörös színű, határozott fajtajellegű, jellegzetes illatú. Szép, testes, kellemesen fanyar ízű vörösbor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3102.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Royal Cuvée 0,75 l

Érdekes, mégis bevált párosítás. Egy klasszikusnak is nevezhető, elegáns bor. 50% Cabernet Sauvignon, 30% Pinot Noir, 12% Cabernet Franc, 8% Merlot házasítása, 18 hónapig barrique hordóban érlelt bor. Akár egy fűszeres szarvas steak fenséges kísérője, avagy egy baráti beszélgetés „királyi tanácsadója”. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2004
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4176.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Bock Cuvée 0,75 l

A pince zászlós bora. 18 hónapig barrique hordóban érlelt Cabernet Sauvignon 65%, Cabernet Franc 30% és Merlot 5%, mely koncentrált ízekkel, nagy színintenzitással rendelkezik. Bársonyos, nagy testű bor. Illatában a dohány, ízében a csokoládé és vanília jelenik meg. Vadhúsokhoz ajánljuk. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 1999/00
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 7392.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Syraz 0,75 l

Bársonyos, nagy testű bor. Illatában a dohány, ízében a csokoládé és vanília jelenik meg. Vadhúsokhoz ajánljuk. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 7392.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Rosé Cuvée 0,75 l

Friss és gyümölcsös, jól egyesíti magában a fehér és vörösborok egyes tulajdonságait. Közepes sav- és alkoholtartalom jellemzi. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz
Ár: 1770.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Festmeny_partner
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting