32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Villányi Borvidék

Hazánk legdélibb borvidéke, amelyről elmondható, hogy az elmúlt 12-13 évben rendkívüli fejlődésen ment keresztül. Itt értették meg legelőször a termelők, hogy a magyar bornak csak a minőségi javulás tud felemelkedést biztosítani, hiszen világviszonylatban aprócska területekkel rendelkezünk. A Mecsek déli lejtőivel párhuzamosan, mintegy 25 km hosszan elterülő szőlők kiválóan alkalmasak komoly vörösborok előállítására. Mivel a területnek szubmediterrán jellegű klímája van, az ország egyik legnaposabb vidékének számít. Ez a tény rendkívül kedvez a kékszőlők termesztésének. Fehérborokkal leginkább a Siklós melletti területeken foglalkoznak, de nem ez a legjellemzőbb. A márgás, vályogos, néhol löszös talajok a vörösboroknak kedveznek, ott is a helyi és a bordeaux-i fajtáknak. A Kékoportóból sikerült egy az átlag fogyasztó számára is elérhető, jó ivású, nem nagyon savas nedűt készíteni, amely a vidék fő termékévé vált. A nehezebben beérő fajták közül a Kékfrankos, a Cabernet Sauvignon és Franc, valamint a Merlot is szépen meghonosodott ezeken a területeken, és így hazánk "csúcsborai" innen kerülnek ki a legnagyobb számban. Az innen származó borokra szinte vákum volt a magyar fogyasztók között, így ezek a vastag, sokszor kisfahordóban érlelt, magas cserzőanyag tartalmú borok a legkeresettebbek a piacon. A borvidéknek úttörő szerep jutott a családi borászkodás újbóli elterjesztésében. A nagyobb helyi borászatok szakemberei és több szakmán kívüli vállalkozó sorra önnáló pincészeteket indítottak és végre a saját nevük alatt fémjelzett borokkal jelentek meg. Ezek az apró pincék jelenleg tőkeerős vállalkozások, melyek képesek éves szinte akár négyszázezer palack bor előállítására is.
 
 
 
 
Villányi Mont Blanc Cuvée 0,75 l

Pincészetünk hagyománnyá vált érdekes házasítású fehérbora. Muskotályos szőlő és Olaszrizling reduktív eljárással készült friss, harmonikus bora, melynek illatát elsősorban a muskotály, zamatát az Olaszrizling adja. A 2008-as évjárat intenzív gyümölcsössége e borban is jól érezhető. Élénk, de kerek savak jellemzik, kevés keserű mandulával. Üde, elegáns száraz bor. Hal és szárnyas ételekhez ajánljuk, 10-12 fokra lehűtve. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Günzer Tamás
Évjárat: 2011
Ízvilág: száraz
Ár: 1430.0 Ft / Egységár: 1905.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi STÍLUS Cuvée 0,75 l

Klasszikus házasítás. A villányi borvidék déli lejtőinek két legnagyszerűbb fajtájából Cabernet Sauvignonból és Merlotból áll. Mindkét fajtát terméskorlátoztuk, fürtválogatással 20,5 mustfokkal szüreteltük. Hagyományos hordókban érlelődött, így a fajtajelleg gyönyörűen érződik a borban. Sötét rubinvörös színű, gyümölcsös, hosszú nagytestű vörösbor. Vad és marhahúsból készített ételekhez ajánljuk 17-18 fokra temperálva. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Günzer Tamás
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2069.6 Ft / Egységár: 2759.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Mátyás Cuvée / Günzer Tamás / 0,75 l

A pincészet legmagasabb minőséget képviselő prestig vörösbora, mely Cabernet Sauvignonból és Merlotból áll. E palackban a kiváló 2006-os évjáratnak és a szigorú termékkorlátozásnak köszönhetően egy igazán koncentrált, nagytestű bor található. 16 hónapos barrique hordós érlelés után került palackba. Fogyasztását 17-18C.on ajánljuk. Ünnepi alkalmak méltó kísérője. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Günzer Tamás
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 5075.2 Ft / Egységár: 6766.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Kékfrankos Rosé 0,75 l

Reduktív, hűtött eljárással készült rosébor. Illata határozott, sok gyümölcsösséggel. Savai üdék, lendületesek, közepes testű, jó egyensúllyal. Íz érzetét a benne maradt saját szénsav teszi kellemsebbé, légiesebbé. Fogyasztását szárnyasokhoz és kemencében sült nyúlhúsokhoz ajánljuk, 10-12 fokra hűtve. Vélemények a termékről ( 1 )
 
Borászat: Günzer Tamás
Évjárat: 2012
Ízvilág: száraz
Ár: 1679.6 Ft / Egységár: 2239.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Portugieser 0,75 l

Villányi borvidék első és legelterjedtebb fajtája. Átlagon felüli, mélyvörös, koncentrált, gyümölcsös, telt, bársonyos, zamatokban bővelkedő, jól iható vörösbor. Roston sült húsokhoz ajánlunk 16-17 fokon. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Günzer Tamás
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1679.6 Ft / Egységár: 2239.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Pinot Noir 0,75 l ELFOGYOTT !

A Pinot Noir Burgundiából származó kék szőlő, melynek bora nagy népszerűségnek örvend az igényes borok kedvelőinek körében. Közepes intenzitású rubinvörös színű, rendkívül kifinomult, fűszeres gombás aromával beköszönő kis szellőztetés után epres málnás illatokat kibontakoztató vörösbor. Gazdag aromájának és közepes testének köszönhetően kiválóan illik a bárányhúsból készült ételfogásokhoz, valamint penészes kérgű sajtok mellé ajánljuk, 17-18 fokra temperálva. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Günzer Tamás
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2028.0 Ft / Egységár: 2704.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi CABLER Siller 0,5 l

Pincészetünk immár harmadik éve készülő borkülönlegessége. Egy reduktív Cabernet Sauvignon 48 órás héjon áztatás után hűtve teljes reduktív erjesztéssel készült. Csodálatos málna illattal rendelkező, könnyű, üde, légies, élvezetes siller bor. Ízében a Cabernet fajtára jellemző szederre és áfonyára emlékeztet. Szárnyas sültekhez ajánljuk, 12-13 fokra hűtve. Vélemények a termékről ( 1 )
 
Borászat: Günzer Tamás
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz
Ár: 2059.2 Ft / Egységár: 4118.4 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Portugieser 0,75 l

A Villányi-hegység mediterrán jellege formálta bársonyossá ezt a hagyományos technológiával készült fajtát. A bor rubin színű, lágy, elegáns vörösbor, amelyben dominál a szőlő elsődleges gyümölcsillata és aromája. Könnyen iható, üde, kellemes vörösbor. Gyümölcsössége a fő erénye, ezért frissen fogyasztva az igazi. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1612.0 Ft / Egységár: 2148.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Olaszrizling 0,75 l

Hagyományos fajtája a borvidéknek. Igazi szépségét ez a bor a magas mustfokkal szüretelt szőlőnek köszönheti. Gyümölcsös, jellegzetes, citrusos, grapefruitos aromájú, finom savakkal rendelkező bor. Acéltartályos (reduktív) technológiával készült bor, ezért a fajtára jellemző illatok és ízek sikerült megőrizni a borban. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1554.8 Ft / Egységár: 2073.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Cabernet Sauvignon 0,75 l

Azon fajták egyike, amelyek otthonra leltek Villányban. Mint a többi finom csersavakkal bíró fajtánk ez is másfél évet érlelődött fahordóban. Mélyvörös színű, határozott fajtajellegű, jellegzetes illatú. Szép, testes, kellemes vörösbor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3322.8 Ft / Egységár: 4430.4 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó