32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Thummerer Vilmos

Thummerer Vilmos és Katalin pincészete 15 éve alakult kis családi vállalkozásként. A borvidék egyik legismertebb családi pincészete. Jelenleg 52 hektáron gazdálkodik, amelyből szőlő 44 hektáron díszlik. Területei Noszvaj határában a Juhszalagos-dűlőben, Noszvaj határában a Tekenőháton, a Kőkötőben és a Pipisben, Eger határában az Áfrika, a Vidra és Mészhegy dűlőben találhatóak. Rendkívül széles szőlőfajta választék jellemzi a gazdaságot, melynek fő fajtái: Királyleányka, Chardonnay, Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir és Blauburger. A fehérborok acéltartályban, irányított erjesztéssel készülnek, miáltal frissek, gyümölcsösek. Vörösboraik közül a Tekenőháti Pinot noir és a Vili Papa Cuvée a magyar borok élvonalába tartoznak. A borászat központja Egertől 12 km-re, Noszvajon található. A kb. 2000 négyzetméteres, egykori uradalmi pincéhez közel 100 évvel ezelőtt, kézzel vájták a vulkanikus tufa kőzetbe. Thummerer Vilmos, aki a Magyar Bor Akadémia és a Pannon Bormíves Céh tagja, 1995-ben megkapta "Az Év Bortermelője" címet.
 
 
 
 
Egri Bikavér Superior 0,75 l

A nagy vörös borok készítéséhez elengedhetetlen alacsony terméshozam igen koncentrált ízeket hozott létre. Az érett, selymes tannint a fahordós érlelés még tovább finomította. Bársonyos, extraktdús, harmonikus, gyönyörû bor. Kiemelkedõen jó évjáratokban készül. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Thummerer Vilmos
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4563.0 Ft / Egységár: 6084.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri Tréfli Cuvée 0,75 l

A bor neve utal arra, hogy eredetileg kóser bornak készült, és ezért egy sajátos ízlésvilágot tükröz. Szõlõbõl származó maradék cukrot tartalmaz, mely alacsony alkoholtartalommal párosul. Intenzív illat, fûszeres íz, a maradék cukrot jól kiegészítõ finom savak. Nagyon népszerû bor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Thummerer Vilmos
Évjárat: 2004
Ízvilág: édes vörös
Ár: 2093.0 Ft / Egységár: 2789.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri Tekenőháti Pinot Noir 0,75 l

A fajtára nagyon jellemzõ fûszeres illat, gyümölcsösség, finom savak, nagy gömbölyû test, optimális egyensúly, magas alkohol. A második töltésû barrique hordóból származó illat- és ízjegyekkel. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Thummerer Vilmos
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 5200.0 Ft / Egységár: 6932.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó