32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Tarpai Manufaktúra

„Tarpa, a leggyümölcsösebb hely egész Szatmárban. Szántófölde kevesnek vagynak, azokat is az árvizek gyakran megfolyták,… a lakosok nem szántással, hanem gyümölcs hordozással keresik kenyerüket, melyből szép hasznot vesznek.” – áll az 1755-ből való írásban. A terv mára megvalósult. A forgalmazott gyümölcspálinkák és egyéb, bio tanúsítvánnyal is rendelkező lekvárok, dió és méz felhasználásával készült termékek száma jelenleg megközelíti a harmincat. A termékcsalád, az előállítási helyről a Tarpa márkanevet kapta. Miközben a Tarpa márka megtalálható több EU-ország prémium kategóriájú és bio üzleteinek polcain, a gyártási folyamatok manufakturális jellege a mai napig megmaradt.
 
 
 
 
Kajszibarack 0,5 l

A Hernád folyó völgyéből származó gönci kajszibarackot, kézi válogatás, mosás, magvazás után, cefre érlelő kádakban állandó hőmérsékleten érleljük. A lepárlás kisüsti eljárással többszörös finomítás mellett történik. Tölgyfahordós érlelés után kerül palackokba. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Termelő: Tarpai Manufaktúra
Alkohol fok: 42%%
Íz: kajszi
Ár: 6240.0 Ft / Egységár: 9503.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Tarpai szilva 0,5 l

A szatmári kertek megbecsült gyümölcsét a penyigei kékszilvát mosás és magozás után, cefre érlelő kádakban állandó hőmérsékleten, kavarás mellett kb. 20 napig készítjük elő a főzésre. A lepárlás kisüsti eljárással, többszöri finomítással történik. A kész párlatot tölgyfahordós érlelés után töltjük palackokba. A Szatmári szilvapálinka földrajzi eredetvédett termék! Vélemények a termékről ( 0 )
 
Termelő: Tarpai Manufaktúra
Alkohol fok: 42%%
Íz: Szilva
Ár: 6240.0 Ft / Egységár: 9503.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szabolcsi alma 0,5 l

A Szabolcs aranyának is gyakran emlegetett Jonatán almát válogatás, mosás és aprítás után, cefre érlelő kádakban állandó hőmérsékleten kavarás mellett kb. 20 napig készítjük elő a főzésre. A lepárlás kisüsti eljárással, többszöri finomítással történik. A kész párlatot tölgyfahordós érlelés után töltjük palackokba. A Szabolcsi almapálinka földrajzi eredetvédett termék! Vélemények a termékről ( 0 )
 
Termelő: Tarpai Manufaktúra
Alkohol fok: 42%%
Íz: Alma
Ár: 6240.0 Ft / Egységár: 9503.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Kisüsti Szilvapálinka 0,5 l

A Szatmár-Beregi régió egyik legjellegzetesebb falujában Tarpán, emberemlékezet óta főznek pálinkát. Az első nagyobb teljesítményű főzdét 32 helyi gazda 1924-ben alapította. Ennek helyén, immár korszerűbb körülmények között folytatjuk tovább ezt a hagyományt. A penyigei kékszilvát,- vagy ahogy a helyiek nevezik a „nemtudom szilvát” – mosás és magozás után, cefre érlelő kádakban állandó hőmérsékleten, kavarás mellett kb. 20 napig készítjük elő a főzésre. A lepárlás kisüsti eljárással, többszöri finomítással történik. A kész párlatot tölgyfahordós érlelés után töltjük palackokba. A késztermék alkoholtartalma 50%, ami igen magasnak számít ugyan, de hát a hagyomány kötelez… Vélemények a termékről ( 0 )
 
Termelő: Tarpai Manufaktúra
Alkohol fok: 50%%
Íz: Szilva
Ár: 6240.0 Ft / Egységár: 9952.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Vilmoskörte 0,5 l

Az illatos vilmoskörtét, kézi válogatás, mosás, aprítás után, cefre érlelő kádakban állandó hőmérsékleten érleljük. A lepárlás kisüsti eljárással többszörös finomítás mellett történik. Tölgyfahordós érlelés után kerül palackokba. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Termelő: Tarpai Manufaktúra
Alkohol fok: 42%%
Íz: körte
Ár: 6240.0 Ft / Egységár: 9503.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó