32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Takler Pincészet

A Takler család az 1700-as évek óta foglalkozik szőlőtermesztéssel, borkészítéssel a több mint kétezer éves múltra visszatekintő Szekszárdi borvidéken, ahol már a kelták is tudták hogy milyen csodálatos borokat teremnek az itteni ezerarcú dombok. A kitűnő domborzati , talajadottságokat, valamint a meleg, szubmediterrán klímát kihasználva készítjük vörösborainkat. Jelenleg 46,5 hektáron gazdálkodunk, valamint 5,5 ha terület vár beültetésre. Pincészetünk kínálatában a világfajták borai, vagyis a Merlot, Cabernet franc és sauvignon mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a tájjelegű vörösborok, a máig különlegességnek számító Kadarka, az egyre kedveltebb Kékfrankos, valamint az előbb említett fajták házasításával készített Szekszárdi bikavér. A vörösborok mellett üde rosé-t, valamint déli stílusú fehérborokat is készítünk. Borászati hitvallásunknak megfelelően sötét, testes, érett tanninokban gazdag, de bársonyosan lágy, egyedi ízvilágú borokat készítünk a vidék boraira jellemző fűszerességgel, zamatgazdagsággal. Vörösboraink 1.5-2 éves ászokhordós illetve új tölgyfahordós érlelés után kerülnek palackba, ahol fajtától függően hosszú évekre elegendő potenciállal rendelkeznek.
 
 
 
 
Szekszárdi Kékfrankos 0,75 l

A pince könnyedébb, jól fogyasztható bora. Elegáns rubin színnel, gyümölcsös illattal bír. Ízeiben is az eleganciáé a főszerep. Harmonikus, lágy bor. Kellemes kísérője lehet egy baráti beszélgetésnek, de könnyebb ételek, gulyások, sültek mellé is bátran ajánlható. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Takler Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1540.5 Ft / Egységár: 2054.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi Rosé 0,75 l

Kékfrankos, Cabernet sauvignon, Cabernet franc, valamint Kadarka szőlőfajtákból készített, hagymahéj színű, komplex, igen gazdag illat és zamatvilágú rosé bor. A komoly test mellett élénk savakkal, gyümölcsösséggel, főként eper és déligyümölcsök, valamint szomjoltó üdeséggel és frissességgel bír. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Takler Pincészet
Évjárat: 2012
Ízvilág: száraz
Ár: 1449.5 Ft / Egységár: 1924.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi Merlot 0,75 l

A Szekszárdi borvidék jolly-joker fajtája. Kevés vidéken találta úgy meg a helyét mint Szekszárdon. A Bikavér és a Cuvée-k nélkülözhetetlen alkotója. Nagy ászokhordókban, valamint másodtöltésű barrique hordókban érlelődött 10 hónapig. Mély rubin szín, lendületes, érett gyümölcsökkel teli illat jellemzi. Ez a gazdagság ízében is folytatódik, szép testtel, bársonyos lecsengéssel kiegészülve. Önmagában is igen élvezetes, bár sültekhez, bárányhoz még szebb arcát mutatja. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Takler Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2379.0 Ft / Egységár: 3172.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi Bikavér Selection 0,75 l

A Szekszárdi borvidék tradicionális házasítása. A pincészet kínálatában igen fontos helyet foglal el ez a több, válogatott minőségű tételből összeállított bora. 37 % Kékfrankos, 25 % Merlot, 22 % Cabernet sauvignon, 10 % Cabernet franc valamint 6 % Kadarka alkotja. Az alkotók külön-külön érlelődtek 15 hónapig 60 %-ban nagy ászok, 40 %-ban új, kis, magyar tölgyfahordókban. Mélysötét színnel, tömény, sokrétű illattal köszön be. Megkóstolva vastag, rendkívül zamat gazdag, de legfőképpen harmonikus és elegáns. Egy mediterrán stílusú bor, páratlan bársonyossággal, rengeteg, érett piros húsú gyümölccsel ízében. Egy olyan bor amely nem csak komoly ételek mellett, mint marha, vadak, hanem önmagában is maradandó élményt nyújt. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Takler Pincészet
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3848.0 Ft / Egységár: 5129.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi Cabernet Franc 0,75 l

A nagy világfajták egyre népszerűbb tagja. Sötétrubin színű, érett illatú bor,erdei és aszalt gyümölcsökkel teli zamatvilággal, szekszárdi fűszerezettséggel. Komoly, hosszú bor, markáns, de mégis harmonikus ízvilággal. Főként sültek, vadak méltó párj Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Takler Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2379.0 Ft / Egységár: 3172.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó