32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Szõke Mátyás

A Mátrai borvidéken, Budapesttől mintegy 90 km-re, Gyöngyöstarjánban él és dolgozik a Szőke család, mely sok nemzedékre visszamenőleg foglalkozik szőlészettel-borászattal. Szőke Mátyás a családi gazdaság vezetője műszaki végzettségű szakember, de a 70-es évek óta már intenzíven foglalkozik bortermeléssel. A pincei munkákban nagy segítség Zoltán fia, aki már borásznak tanult. A szőlőfeldolgozást és a teljes borászati technológiát a gyorsaság, kíméletesség és az igényesség jellemzi. Az évi 150-200 ezer palackozott termék főként a borkereskedésekben és a vendéglátóiparban kerülnek értékesítésre. Szőke Mátyás termelésének mennyiségét és minőségét is folyamatosan fejleszteni kívánja, mert hiszi, hogy következetes minőségi munkával a borvidék hagyománya és adottsága piaci sikerhez vezetnek.
 
 
 
 
Mátraaljai Chardonnay 0,75 l

Illatos, hosszantartó friss gyümölcsíz. Érezhető az irányított erjesztés és ászokolás optimális kombinációja. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szõke Mátyás
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1621.1 Ft / Egységár: 2160.6 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Mátraaljai Kékfrankos 0,75 l

Bora kellemes illatú, rendkívül finom zamatú, fűszeres, telt, kellemesen fanyar, fűszerpaprikára emlékeztető ízű rubinvörös borkülönlegesség. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szõke Mátyás
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1430.0 Ft / Egységár: 1905.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Mátraaljai Irsai Olivér 0,75 l

Az illatos fajták közös jellemzője, -"mintha szőlőfürtbe harapnánk bele"-, intenzív illatú, könnyű száraz bor. A reduktív technológiának köszönhetően üdesége, frissessége még inkább érezhető. Ideális kiegészítője baráti beszélgetéseknek, a hölgyek kedvence. Fogyasztási hőmérséklet 10-12 C fokon. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szõke Mátyás
Évjárat: 2011
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1365.0 Ft / Egységár: 1820.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Mátraaljai Muscat Ottonel 0,75 l

A muskotály illata, íze intenzív, de nem túlzó. A bor édessége és savtartalma harmonikus egységet alkot. Telt, hosszú utóízű, amit érdemes kipróbálni 11-12 C fokon. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szõke Mátyás
Évjárat: 2009/10
Ízvilág: Félédes fehér
Ár: 1566.5 Ft / Egységár: 2093.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Paskomi Chardonnay Barrique 0,75 l

A Mátrai Borvidék - ahol a nap és a hegy összeér- napsütötte dombjain terem ez a Chardonnay, melynek gyümölcsösen üde ízvilágát csodálatosan egészíti ki a nagy borok elegáns fűszere a barrique érlelés. Élénk savtartalmú elegáns illatú bor, amit az új barrique hordók kellemesen vaníliaaromái még jobban kiemelnek és további ízekkel gazdagítanak. Jó választás füstölt- grillezett- roston sütött halakhoz és szárnyasokhoz. A kéksajtok és a kecskesajt nemes ízeit is szépen egészíti ki. Ideális fogyasztási hőmérséklet 10-12 C. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szõke Mátyás
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 2548.0 Ft / Egységár: 3399.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Peresi Mátrai Cuvée 0,75 l

Tüzes, rubinvörös színű dűlőszelektált bor, amelynek harmonikus ízvilága a barrique érleléssel teljesedik ki. Ideális kísérője füstölt- grillezett- roston sütött szárnyasoknak, illetve nagyvadakból készült ételeknek. Jó választás kéksajtok és aromás sajtok mellé. Ideális fogyasztási hőmérséklet 14-16C. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szõke Mátyás
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4511.0 Ft / Egységár: 6006.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó