32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Szent Gaál Pincészet

A Szent Gaál pincészet 2003 közepe óta új tulajdonosok irányítása alatt áll. Új szakmai vezetéssel, új elképzelésekkel, egy alapjaiban megújított borászat lépett a piacra. Termelésünket drasztikus terméskorlátozás és új módszerek jellemzik. Szeretnénk egyedi arculatú borokat készíteni, ami kiemeli a borvidék és a pincészet stílusát. Boraink ezért nem feltétlenül felelnek meg a trendnek, mert szeretnénk megkülönböztethetôek lenni. Jól példázza ez a Kadarkához való hozzáállásunk.
 
 
 
 
ELFOGYOTT ! Szekszárdi Bikavér Selection 0,75 l

Ez a bor pincénk egyik büszkesége. Ezzel szeretnénk Szekszárd és a magyar bor értékeit bemutatni. Ereje a fűszeres, tüzes illatokban, a kellemes savakban testesül meg. A bikavér közepesen testes bor, mert a kadarka, az egyik legfontosabb alkotóeleme könnyíti a kékfrankos, a merlot és a cabernet franc erejét. Ennek ellenére nem hazudtolja meg nevét, tüzes, mint a bika A bor még csak útkeresés, véleményünk szerint 5-10 év tapasztalatával lehet csak a végleges stílust megtalálni. Mindesetre az első próbálkozások sokaknak tetszettek. Egy internetes szakíró szavai szerint: �Arányos, szépen csiszolt, bikavéresen elegáns, karcsú, csodaszép... ...eliszogatnám minden nap.� Éves termelés: 6 000 palack Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szent Gaál Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2112.5 Ft / Egységár: 2815.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
ELFOGYOTT ! Szekszárdi Obsessio Merlot 0,75 l

Talán az ország még nem fedezte fel, de biztosan meg fogja ismerni a görögszói merlot fogalmát. Ez a Merlot nem csak különlegesen testes még gyengébb években is, de rendelkezik egy gyógyfüves jelleggel, amely igazán különlegessé teszi. Nem szokványos az illata, vadabb, vadócosabb. Számunkra ez adja a legnagyobb élményt. Ezt a bort feltétlenül dekantálni kell még fiatalon is, mert igazán, fél óra után ad teljes élményt. Éves termelés: 4000 palack Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szent Gaál Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4972.5 Ft / Egységár: 6630.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
ELFOGYOTT ! Szekszárdi Passionata 0,75 l

A bort születése előtt úgy határoztuk, meg, hogy minden évben ez kell, hogy legyen a pincészet legszebb tételeiből összeállított bor. Ez általában házasítás, de 2003-ban a Cabernet Franc annyival szebb volt a többi tételnél, hogy bűn lett volna nem önállóan lepalackozni. A Passionata ismert borrá változott az évek alatt és a piacon sikeressé is vált. Meglehetősen sok díjat kapott. Ezzel a borral szeretnénk stílusunkat leginkább bemutatni, kiemelni egyediségünket. Jelszavunk az is lehetne: Félre a közhelyekkel! Nem akarjuk a közízlést követni, nem akarunk töppedt szőlőből túlérett jegyeket mutató borokat készíteni, nem akarjuk, hogy a fa rátelepedjen a borra, egészséges, beérett gyümölcsből akarunk a dűlő, a szőlő és a pincészet jellemzőit visszaadó bort készíteni. Éves termelés: 5000 palack Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szent Gaál Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4972.5 Ft / Egységár: 6630.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
ELFOGYOTT ! Szekszárdi Kadarissimo 0,75 l

Picészetünk csúcs Kadarkája. Ez a várdombi ültetvény legszebb részéről szüretelt szőlőből készült bor, melyet hagyományos erjesztéssel készítettünk. A bor egy kissé testesebb és erőteljesebb színű a pincészet többi kadarkájától, de természetesen ennél a bornál is a kadarkás fűszeres jegyeket domborítottuk ki és nem a testesség erősítésére törekedtünk. A bort évjárattól függően néhány hónapig régi barrique hordóban vagy ászokhordóban érleljük. Eddigi tapasztalatunk az, hogy nagyon meghálálja a palackos érlelést és igazi értékeit csak néhány év múlva mutatja. Éves termelés: 3000 palack Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Szent Gaál Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 5460.0 Ft / Egységár: 7280.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó