32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Puklus Pincészet

Puklus János 1974-ben alapította a pincészetet. Kezdetben a dédapai szőlőterület volt a birtok lelke, majd folyamatosan újabb területek lettek megvásárolva ill.betelepítve. A pincészet szőlőterületei Tokaj-Hegyalja legdélibb részein, Bodrogkeresztúr, Tarcal és Bodrogkisfalud első osztályú dűlőiben találhatók (többek között: Szentkereszt-dűlő, Dereszla-dűlő, Lapis-dűlő, Várhegy-dűlő). Jelenleg 15 hektárnyi ültetvényen történik a művelés. Főbb szőlőfajták a furmint, a hárslevelű és a sárga muskotály, melyek mellett megtalálható még a zéta, a kövérszőlő, a gohér, a tarcal-sorozat és egy kis cabernet sauvignon és cabernet franc is. Szőlőfeldolgozás korszerű, megfelel az új reduktív, illetve a hagyományos oxidatív technológia követelményeinek is. Erjesztőkapacitás jelenleg 1500 hektoliter. A fiatalos, üde borokat, mint a furmint, a hárslevelű és a sárga muskotály, itt próbálják a lehető leggyorsabban készre kezelni, hogy azokat a fogyasztók minél frissebben, gyümölcsösebben kóstolhassák. A borok hagyományos tokaji érlelését négy, több mint 300 éves, kisfahordós pince segíti, melyekben olyan hegyaljai borkülönlegességek érnek, mint a tokaji aszú, a tokaji szamorodni, a tokaji fordítás. A pincészet tárolókapacitása 2000 hektoliter, hagyományos gönci (136 liter) és szerednyei (180-220 liter) hordókkal. A fahordós érlelés időtartamát mindig a bor egyénisége határozza meg, ez általában 3-5 év, de akár ennél több is lehet.
 
 
 
 
Tokaji 3 puttonyos Aszú 0,5 l

Az édes ízalap harmonizál a jellegzetes savakkal, s a hordós érlelésből, illetve a botritiszes szőlőszemek speciális ízvilágával. Némi aszalt gyümölcs, barack és mazsola ízek tűnnek elő az italból, s az összhatás is a tipikus, de visszafogott "tokajis" karaktert juttatja eszünkbe. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Puklus Pincészet
Évjárat: 2002
Ízvilág: Édes fehér
Ár: 2411.5 Ft / Egységár: 4823.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Tokaji 5 puttonyos Aszú 0,5 l

Érett aranysárga színű, kellemes ászkolt Édességek vagy hideg libamáj mellé ajánljuk fogyasztani. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Puklus Pincészet
Évjárat: 2002
Ízvilág: Édes fehér
Ár: 5128.5 Ft / Egységár: 10257.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Tokaji Sárgamuskotály 0,75 l

Napjaink egyik divatos fajtája, amelybõl egyre többet telepítenek. Rendkívül igényes fajta! Az félédes muskotálybor való minden olyan desszerthez mely nem édesebb a bornál. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Puklus Pincészet
Évjárat: 2008
Ízvilág: Félédes fehér
Ár: 1508.0 Ft / Egységár: 2009.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó