32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Nyakas Pincészet

A Nyakas Pince munkájának köszönhető, hogy a budai borok újra bekerültek a köztudatba. Az Etyek-Budai borvidék Budai körzetének szőlő- és borkultúrája ugyanis évszázados múlttal, hagyományokkal rendelkezik. A magas mésztartalmú, ásványi anyagokban gazdag talaj és a speciális mikroklíma egyedi zamatvilágú, intenzív illatú fehérborok termőhelye. A pincészet 124 hektáron gazdálkodik, és évente mintegy 400 ezer palack bort hoz forgalomba. Ennek negyedét exportálja, a többi belföldi nagykereskedők és üzletláncok segítségével jut el a fogyasztókhoz. Alapelvük, hogy a szőlőből eredő elsődleges illatokat és zamatokat átmentsék boraikba, ezért következetes reduktív technológiával dolgoznak. Az évjáratokból eredő eltéréseket megpróbálják minimalizálni, ennek oka, hogy szeretnék, ha a fogyasztó kedvelt borait ugyanolyan minőségben élvezhetné minden évben. A pince magyar viszonylatban közepes méretéből következik, hogy az egyes tételeket nagy odafigyeléssel, szinte kézműves módon kezelik. A borok minősége szempontjából kiemelt jelentősége van a szüreti időpont megválasztásának, a megfelelő cukor- és savtartalomnak. Az Irsai Olivér és a Don Olivér (Chardonnay és Irsai Olivér házasítása) ennek a filozófiának köszönhetően válhattak legnépszerűbb termékeikké. Igen sikeresek világfajtáik is, így a Chardonnay, Sauvignon blanc és a Pinot gris (Szürkebarát). A választékba ezeken felül a Müller Thurgau (Rizlingszilváni) és a Rajnai rizling tartozik. Boraik jellemzői az üde gyümölcsösség, összetett savtartalom és mineralitás. Az utóbbi években a borvidéken egykor igen elterjedt, de mára szinte teljesen eltűnt Kadarkával is kísérleteznek, a 2006-os évjáratot szinte pillanatok alatt kapkodták el a piacról. Erőfeszítéseiket a szakma 2002-ben az "Év Bortermelője" kitüntető címmel jutalmazta, melyet Malya Ernő főborász vehetett át.
 
 
 
 
Budai Chardonnay 0,75 l

A Budai Chardonnay egy kiváló, karakteres bor, illata fiatal korában a zöld almára, késobb az illatos rétre emlékeztet, zamatában a finom savak és telt gyümölcsízek dominálnak. Halpástétomhoz, sültekhez, illetve hagymás, húsos eloételekhez kitunoen illeszkedik. Ajánlott fogyasztási homérséklet: 11-12°C Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1352.0 Ft / Egységár: 1804.4 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Irsai Olivér 0,75 l

Egy palack harmatos szôlôfürt. Friss, ropogós, illatos, könnyed, amit méginkább kiemel a bor finom széndioxidtartalma. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2012
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1456.0 Ft / Egységár: 1940.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Aligvárom 0,75 l

A Cuvée, Chardonnay, Irsai, Rizlingszilváni együttes, amely a három fajta mesteri ötvözete, amelyben az illatok harmóniája a zamatok mélységével és kiemelkedo savegyensúllyal párosul. Szájban száraz, lendületes érzetet ad. Az illathoz igazodó ízei fiatalos elánnal érkeznek. Pikáns szószos húsokhoz, a tenger gyümölcseihez és keleti ízekhez is kitunoen illeszkedik. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1242.8 Ft / Egységár: 1657.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Sauvignon blanc 0,75 l

A Budai Sauvignon blanc harsány illatában és zamatában az évjárat miatt, inkább a déligyümölcs jelleg dominál, de felfedezhetőek a zöldpaprikás fűszer ízjegyek is. Pikáns előételekhez, sült és főtt halakhoz, pácolt sültekhez kitűnően illeszkedik. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 11-12°C. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1820.0 Ft / Egységár: 2427.1 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Rajnai Rizling 0,75 l

Felső-templom-völgy, Budajenő Termőfelület 2ha Rajongói szerint a Rajnai Rizling minden szőlők egyik legnemesebbike. Érett szőlőből, jellegzetes gyümölcsös illattal és határozott sav karakterrel rendelkező tartalmas száraz bor. OEM Etyek-Buda Oltalom alatt álló eredet megjelöléssel ellátott száraz fehérbor. Kézzel szedett. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1482.0 Ft / Egységár: 1976.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó