32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Merfelsz Pincészet

A Merfelsz Pince Kft-t 1999-ben alapítottuk, Merfelsz Gábor és Arató Krisztina. Merfelsz Gábor szekszárdi születésű, az apai nagyszülők egy ismert csárdát vezettek Szekszárd határában és művelték a hozzátartozó több hektárnyi kadarkát. Innen a szekszárdi kötődés és a pince elnevezése is. Kizárólag saját termelésű szőlőt dolgozunk fel a közel 12 hektárnyi szőlőnkből, amelyek 95 százaléka saját telepítés. A szőlő területek jó minőségű dűlőkben fekszenek, nyolc különböző helyen. Az első teljes termésünket 2006-ban szüreteltük. A fajtaválaszték kizárólag vörösbor szőlőből áll, világfajtákból és a helyi fajtákból, részben pedig új, vagy a borkészítésben új fajtákból: cabernet franc, cabernet sauvignon, merlot, zweigelt, kékfrankos, kadarka, néró, hamburgi muskotály. A fajták sokszínűsége és a különböző mikroklímák jó alapot teremtenek a házasításra.
 
 
 
 
Szekszárdi Kékfrankos Rosé 0,75 l

Amióta Hugh Johnson egy baráti vacsora keretében megkóstolta a Kékfrankos rosénkat, s dicséretében kiemelte annak gyümölcsösségét, vastag szerkezetét, töménységét, ahogy ő mondotta, „provence-i” jellegét. Ezen visszajelzés miatt is döntöttünk úgy, hogy jó évjárat esetén ezt az utat járjuk. 2009 ilyen évjárat volt. "Nincs az a tavaszi saláta, amivel betelhetnénk egy hosszú tél után, nincs az a jó pohár rozé, ami oltani tudná szomjunkat a nyár elején. Ha magában isszuk, hűsít, ha gyümölcshöz isszuk, feldobja az aromákat, amikor pedig salátához fogyasztjuk, gyümölcsössé teszi az ételek ízét......." Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Merfelsz Pincészet
Évjárat: 2011
Ízvilág: száraz
Ár: 1950.0 Ft / Egységár: 2600.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
ELFOGYOTT ! Szekszárdi Bel Canto Cuvée 0,75 l

A Nectar Sexardique borcsalád első tagja a Zweigelt izgalmas és gyümölcsös alapjának, a Cabernet Sauvignon lángoló tüzének és a Merlot simogató lágyságának együttesétől kapta azt a vonzó szépséget, amit az olasz opera kialakulásának idején külön énekstílusként, BEL CANTO néven ismertek meg a zeneszeretők. A szőlőfajták mellett a késői szüret és a szűretlen palackozás is szerepet játszik a bor gyümölcsös, komplex fejlődésében. Mivel a természetesség érdekében a bor hidegkezelést sem kapott, a palackban kiválás lehetséges, mely a bor élvezeti értékét nem rontja. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Merfelsz Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2795.0 Ft / Egységár: 3718.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi Doppio Cuvée 0,75 l

Doppio, azaz kettős. Egy világfajta találkozása – Cabernet Sauvignon két különböző dűlőből. A késői szüret, a hordóhasználat, a palackos érlelés, kíváló minőséget produkált ennél az évjáratnál is. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Merfelsz Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4394.0 Ft / Egységár: 5859.1 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi Bikavér Selction 0,75 l

Olyan Bikavért szerettünk volna palackba tölteni, ami szekszárdi jegyekkel bír, de egyben a Merfelsz Pincére jellemző ízvilág is markánsan kibontakozik. A késői szüret édes lágysága, a fajták házasítása okozta ízgazdagság az, amit megálmodtunk. 83 összeállított mintát kóstoltunk végig, míg megszületett a döntés, hogy 50 százalék Kékfrankos és Kadarka adja a bor gerincét. A többi legyen titok. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Merfelsz Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2969.2 Ft / Egységár: 3958.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi " Esti Csók " Cuvée 0,75 l

Amikor egy bor ízlelésnél emlékek, képek, arcok,helyzetek villannak fel elõttünk, akkor azt a bort alkalmasnak tartjuk az Esti Csók elnevezésre. Így voltunk ezzel a borral. A Merlot-Cabernet Franc-Kékfrankos házasítása után hordós érlelés következett, majd közel másfél évig pihent palackban a pince sötétjében. Tekintettel a szûretlen palackozásra és a hosszú palackosérlelésre, a borban kiválás lehet, ami az élvezeti értékét nem rontja. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Merfelsz Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4056.0 Ft / Egységár: 5408.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
ELFOGYOTT ! Szekszárdi Primus Cuvée 0,75 l

A PRIMUS Cuvée harmadik (2003, 2004) évjárata került palackba. A Cabernet Sauvignon és Franc azonos területről, azonos időben került szüretelésre, s a Pince egyetlen boraként, együtt is erjesztettük. A kiváló terrior, a nagyon késői szüret, a drasztikus hozamkorlátozás, a különböző hordók használata együtt biztosította ezen minőséget, s a kiemelkedően magas eltarthatóságot. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Merfelsz Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 6864.0 Ft / Egységár: 9152.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó