32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Lisicza Borház

Családi vállalkozásunk, a Lisicza Borház Kft. 1998-ban alakult a Pécsi Borvidéken. E terület különböző éghajlati viszonyok és kultúrák találkozásánál fekszik, ennek következtében gazdag, és egyedülálló borászati örökséggel is rendelkezik. Célunk, hogy ezen adottságokra építve, modern technológiákkal ötvözve mutassuk be a Borvidékben rejlő még kiaknázatlan lehetőségeket. Ennek szellemében kezdtük meg nyolc évvel ezelőtt ültetvényeink kialakítását, amely több lépcsőben érte el a jelenlegi 14,5 hektáros méretet. Az ültetvény gazdag fajtaválasztékában helyett kapott a klasszikus világfajták és a hagyományos magyar fajták mellett a Borvidék különlegessége a Cirfandli is. Korszerű borászati üzemünkben kizárólag saját, radikális hozamkorlátozással előállított termést dolgozunk fel.
 
 
 
 
Pécsi Cserszegi Fűszeres 0,75 l

Mi mindig egy kicsit másképp gondoljuk a Cserszegit: legyen illatos, de ne parfümös, legyen szomjoltó de ne túl könnyed. Ilyen lett az idei is: illatában a tavaszi rét virágai és friss citrusok, szájban kifejezetten izmos test, jó tartás, virgonc, vibráló savak. 9-10 fokra hűtve a tökéletes aperitif, de nagyszerű választás mindenféle hal és egyéb tengeri vagy folyami herkentyű mellé is. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2012
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1664.0 Ft / Egységár: 2210.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Pécsi Sauvignon Blanc 0,75 l

Teljesen reduktív eljárással, hűtött erjesztéssel, az újvilági stílus szerint készült ez a bor, de a radikális hozamkorlátozásnak köszönhetően a klasszikus Sauvignon blanc tulajdonságok mellett meglepően nagy testtel bír. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1930.5 Ft / Egységár: 2574.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Pécsi Cirfandli 0,75 l

A Cirfandli egy kuriózumnak számító szőlőfajta, ami hazánkban szinte kizárólag a Pécsi borvidéken található meg. Jellegzetessége, hogy bora nagyon telt, gazdag fűszeres aromával rendelkezik, amely ráadásként mindig szépen kiemeli a termőhely utánozhatatlan karakterét is. Értékét külön növeli, hogy évről évre igen kevés bor készül ebből a szőlőfajtából. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 2444.0 Ft / Egységár: 3198.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Pécsi Rozé 0,75 l

Rosénk 2010-ből is a szokott erényeket hordozza: frissesség, tisztaság, jókedv! Színe halvány lazac, illata tiszta, nyitott és kedves, benne ropogós cseresznye, málnacukor és egy csipet szőlővirág. Ízei gazdagon gyümölcsösek, teste éppen annyi, amennyi még egy roséban jólesik, élő savai gondoskodnak róla, hogy a sokadik pohár után se legyen émelyítő. Ez volt a célunk! 8-10 fokra hűtve ajánljuk salátákhoz, pizzához, hideg sültekhez, és általában mindenkorra, amikor fontos lehet egy mosoly! Nem ijed meg egy-két spriccentés szódától sem! Kipróbáltuk. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz
Ár: 1404.0 Ft / Egységár: 1872.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Pécsi Portugieser 0,75 l

A kékoportó „kötelező gyakorlat” Dél-Pannóniában, mi így képzeljük el: áradó gyümölcsösség eperrel és cseresznyével, és egy érintésnyivel a kékszirmú virágok illatából. Közepes testű, nagyon jó arányú bor, finom savakkal, kedves zamatokkal és mérsékelt tanninokkal. Egy percig sem gondolkodunk rajta, kérjünk e belőle még egy pohárral! 14 fokra hűtve paradicsomos ételek jó barátja, a bográcsozások és kerti sütések elengedhetetlen kelléke. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2009/10
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1300.0 Ft / Egységár: 1729.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Pécsi Merlot 0,75 l

Egészen mély- színű, illatában érett és gazdag gyümölcsösség. Ízvilágát megfelelő töménység és testesség, lecsengését finom tannin határozza meg. Az eleganciájával hódít. Kerek és finom. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2008/09
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1664.0 Ft / Egységár: 2210.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Pécsi Cabernet Franc 0,75 l

A két Cabernet körül egyértelműen ez a kedvesebb: már illatában is melegebb hatású és jóval gyümölcsösebb. Tanninjai még ennek is fiatalok, de puhábbak, utóíze barátságosabb. Emellé már nem feltétlen kellenek nagyvadak, egy roséra sült kacsamell remek párosítás lehet mellé. Itt is adjunk időt az illatok és ízek kiteljesedésének, és fontos, hogy a Cabernet Sauvignonhoz hasonlóan ezt se hűtsük túl! Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1924.0 Ft / Egységár: 2567.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Pécsi Cabernet Sauvignon 0,75 l

Gazdag, de hűvös illat, fűszerekkel, eukaliptusszal. Szájban közepesnél nagyobb testű, fiatalos tannintartalommal. A fűszeresre hangolt, nem az áradóan gyümölcsös sauvignonok közé tartozik, sokkal inkább bordói mintsem mediterrán hangszerelés. Miután kinyitottuk feltétlen adjunk neki időt, hogy megnyílhasson. 18 fokon, tartalmas marha és vadételek valamint fiatal keménysajtok ideális kísérője. A további érlelést biztosan meghálálja. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Lisicza Borház
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2132.0 Ft / Egységár: 2847.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó