32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Gere Attila

Gere Attila 1991-ben feladva tanult szakmáját megalapította a Gere családi vállalkozást, mely ma egyike Magyarország legismertebb pincészeteinek. A szőlőterület az évek folyamán szépen növekedésnek indult. Ma, a hosszú évek munkájának köszönhetően, a pincészetnek 50 hektár területe van a borvidék olyan kiváló dűlőiben, mint a Kopár, Konkoly vagy az Ördögárok. 1994-ben Gere Attilát munkája elismeréseként az "Év borásza" megtisztelő címmel tűntették ki, mely még inkább ösztönözte a fejlődésre, az innovatív gondolkodásra. Három évvel később, 1997-ben egy nagy álom teljesült: palackba került a KOPÁR Cuvée első évjárata. Ekkorra fordultak termőre a pincészet kiváló területein lévő új telepítések, melyek lehetővé tették egy nagy bor megalkotását.
 
 
 
 
Villányi Portugieser 0,75 l

A Villányi-hegység mediterrán jellege formálta bársonyossá ezt a hagyományos technológiával készült fajtát. A bor rubin színű, lágy, elegáns vörösbor, amelyben dominál a szőlő elsődleges gyümölcsillata és aromája. Könnyen iható, üde, kellemes vörösbor. Gyümölcsössége a fő erénye, ezért frissen fogyasztva az igazi. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1612.0 Ft / Egységár: 2148.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Olaszrizling 0,75 l

Hagyományos fajtája a borvidéknek. Igazi szépségét ez a bor a magas mustfokkal szüretelt szőlőnek köszönheti. Gyümölcsös, jellegzetes, citrusos, grapefruitos aromájú, finom savakkal rendelkező bor. Acéltartályos (reduktív) technológiával készült bor, ezért a fajtára jellemző illatok és ízek sikerült megőrizni a borban. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1554.8 Ft / Egységár: 2073.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Cabernet Sauvignon 0,75 l

Azon fajták egyike, amelyek otthonra leltek Villányban. Mint a többi finom csersavakkal bíró fajtánk ez is másfél évet érlelődött fahordóban. Mélyvörös színű, határozott fajtajellegű, jellegzetes illatú. Szép, testes, kellemes vörösbor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3322.8 Ft / Egységár: 4430.4 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Cabernet Sauvigon Barrique 0,75 l

Mélysötét rubinját ibolyakék színtükör hatja át. Illatában a sokszínűség jellemzi: szederre, feketeribizlire, erdei bogyókra emlékeztető, mely az égetett fa illatával vegyül. Szép, érett tanninok jellemzik. Nagy testű, komplex szerkezetű, a szájban hosszú, egy bizonyos édes ízérzetbe áthajló. Jól érlelhető. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4264.0 Ft / Egységár: 5684.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Kopar Cuvée 0,75 l

A bor Cabernet Sauvignon (40%) Merlot (40%) valamint Cabernet Franc (20%) házasítása. Csak a legszebb évjáratban készül Villány legjobb dűlőiből (Kopár, Csillagvölgy, Konkoly, Ördögárok) szelektált szőlő felhasználásával. Sötét bíbor színnel rendelkezik kissé barnás-narancsos szegéllyel. Illatában diszkréten fűszeres, az erdei gyümölcsök kavalkádja mellett gesztenye és olasz cappuccino tónusokat is felmutat. Ízében koncentrált, az érett tanninok miatt hosszú édes ízérzettel rendelkezik. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 8299.2 Ft / Egységár: 11065.6 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Cabernet Franc Válogatás 0,75 l

A csillagvölgy-dűlőben található 43 éves Cabernet Franc ültetvényünkön termett, válogatott szőlőalapanyagból készült ez a bor. 2005-ben a bort a gyümölcsösség érdekében csupán 16 hónapot érleltük 80%-ban használt 20%-ban új barrique hordókban. A végeredmény egy gyümölcsös, elegáns bor, mely nem testével, hanem inkább gazdagságával, izgalmasságával hódít. Színe mélysötét bíbor, lilás reflexekkel. Illatában egzotikus fűszerek, bors, cseresznye és pipadohány illat keveredik melyet diszkrét animalitás egészít ki. Ízében fiatalos savainak, könnyed tanninstruktúrájának köszönhetően friss, gyümölcsös bor benyomását kelti, mely szép hosszú utóízzel párosul. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 5194.8 Ft / Egységár: 6926.4 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Merlot Válogatás 0,75 l

A bor alapanyagát a legszebb Merlot ültetvényeinkről válogattuk össze. Elegáns bíbor szín jellemzi. Illatában a terroirra jellemző gazdag meleg illattal indít, melyben a dohány, a bőr, erdei avar és a fahéj buja aromái keverednek datolya és egyéb egzotikus gyümölcsök kavalkádjával. 2005-ös válogatás borainkat a gyümölcsízek megőrzése érdekében megszokottnál alacsonyabb hőmérsékleten erjesztettük. Élénk savainak, valamint az évjáratra jellemző elegáns, visszafogott tanninjainak köszönhetően már fiatalon is kellemesen fogyasztható, fűszeres és egyben gyümölcsös vörösbor hosszú lecsengéssel. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 5980.0 Ft / Egységár: 7972.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi SOLUS 0,75 l

A Solus elnevezés is a bor egyediségére utal, jelentése "Egyedi/különleges" (latin nyelvben Sol = nap). A 100% Merlot kizárólag a Kopár dűlő termése. Szerettünk volna egy olyan bort elkészíteni, mely megállja a helyét a világ nagyjai között is. Tapasztalatunk szerint a Merlot olyan fajta, mely Villányban nagyon jól érzi magát és értő kezek gondoskodása mellett csodálatos bort ad.A teljes termést elkülönítve, 100%-ban új kis tölgyfahordókban érleltük közel 16-hónapig. Színe mély vörös szélén kicsit téglavörös gyűrűvel. Illata bujaságot üzen, mely belekortyolva nagy testtel, szép harmóniával ajándékozza meg a kóstolót. Szép érett tanninjai hosszú édes ízérzetet nyújtanak. Hosszan érlelhető bor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Gere Attila
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 15568.8 Ft / Egységár: 20758.4 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó