Badacsonyi Szeremley Hableány 0,75 l
Édesen virágos, lágyan birsnektáros illatok és zamatok kavalkádjában szinte megfeledkezünk róla milyen száraz és férfias alapborok pezsegnek benne: fehé...
Ár: 1375.0 Ft
 

MAGYAR BOROK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓ ÁLLVÁNYOK ÉS PÁLINKÁK KEDVEZŐ ÁRON!

 
       
       
 
Figula Pincészet

A Figula Családi Pincészet 1993-ban kezdte meg működését a Pannon-táj ékköveként emlegetett Balaton-régióban. E páratlan természeti adottságokkal rendelkező vidéken szőlőműveléssel, borászkodással foglakozni gyönyörű feladat és komoly felelősség, a több, mint 2000 éves hagyományok ápolása kötelesség.A bor vásárlása bizalom kérdése - ezt a bizalmat kívánja pincészetünk elnyerni azáltal, hogy a gyümölcs megtermelésétől az értékesítéssel bezárólag a tevékenység egészét kézműves módon önmaga végzi. A tradíciók tisztelete mellett a korszerű technikai - technológiai elemek alkalmazásával törekszünk kiváló élvezeti értékű borok készítésére.
 
 
 
 
Balatonszőlősi Zenit 0,75 l

A Magyarországon kinemesített Zenit szőlő nem igazán terjedt el az országban, de tény, hogy a Dunántúli borvidékek közül a Balatonon kiváló minőséget ad. A Figula Pincészet évek óta elkényeztet minket finom fehér boraival, és a Zenit sorozata is már több éve sikeres. A megújult modern dizájn üde friss bort takar, amely magában hordozza a 2007-es év minden pozitívumát. Élénk finom savak, gazdag zamatanyagok, friss gyümölcsös illat, és ami igazán szerethetővé teszi, a szolíd visszamaradt cukor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Figula Pincészet
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1175.0 Ft / Egységár: 1566.25 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonszőlősi Olaszrizling 0,75 l

A borvidék meghatározó szőlőfajtája. Diszkrét illatokkal rendelkező, testes, száraz, fiatal évjáratú borát elsősorban levesekhez, húsételekhez tálaljuk. Az Olaszrizling érzékszervi tulajdonságai 12°C-on érvényesülnek leginkább. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Figula Pincészet
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1375.0 Ft / Egységár: 1832.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonfüredi Chardonnay 0,75 l

Az évjáratnak megfeleően markánsabb savtartalom jellemzi, mely rendkívül széles ízspektrummal párosul. A friss, intenzív illatvilág után ízében meghatározón jegy a pincészetünktől már megszokott mineralitás. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Figula Pincészet
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1643.75 Ft / Egységár: 2191.25 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonszőlősi Sauvignon Blanc 0,75 l

Harsány, farkasalmára emlékeztető illatával, élénk savtartalmával különleges gasztronómiai élményt nyújt fogyasztói számára. A 2007-es évjáratból származó, különösen jó fekvésű ültetvényen termett, érett szőlőből készült Sauvignon blanc sajtok, halételek nélkülözhetetlen kísérője. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Figula Pincészet
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1887.5 Ft / Egységár: 2516.25 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 

Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó