Ajándékok fadobozban
Tartalma : Borkiegészítők fadobozban ...
Ár: (AKCIÓS) 13488.0 Ft /
 

Az a látogatónk aki legalább 39.990Ft értékben vásárol,
most ajándékba, egy szállodai éjszakát kap, 2 fő részére Kecskeméten!

 
       
       
 
Feind Borház

Feind Lajos régóta foglalkozik szőlővel és borral, a szőlészet-borászat 1993-tól lett fő megélhetési forrása. A vállalkozást apa és fia vezeti: Feind Lajos a szőlészetet és az üzleti tevékenységet, fia, Péter fiatal szakemberként a borászatot irányítja. 58 ha szőlőterületen gazdálkodnak, ebből 13 ha új telepítésű;, korszerű 2,4 m x 0,8 m térállású. 2004. tavaszán 11 ha, 2004. őszén további 7 ha áll kerül telepítésre. A minőség biztosítása érdekében alacsony tőketerhelést alkalmaznak. Fajtáik: Olaszrizling, Chardonnay, Pinot Blanc, Szürkebarát, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Irsai Olivér, Cserszegi Fűszeres, Királyleányka, Zenit, Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Franc, Merlot és Pinot Noir. Kiváló termőterületeiket és a fajta szépségeit kívánják megőrizni a borban, melyhez nagy segítséget nyújt a korszerű technikával felszerelt borászat. A Sutterprés lehetővé teszi a szőlő kíméletes feldolgozását. Megoldott az irányított musterjesztés és a szakszerű borkezelés. Boraik frissek, gyümölcsösek, rendkívül illatosak, és karakteresség érződik ki belőlük. Különleges minősítésű boraik a kiemelkedő 2000-es évjáratú Kékfrankos, valamint a 2001-s évjáratú kései szüretelésű Olaszrizling. Gasztronómiailag kiemelkedő boraikat elsősorban belföldön értékesítik, melyeket egyre több áruház és étterem kínálja.
 
 
 
 
Balatoni Olaszrizling 0,75 l

Zöldessárga színű bor, zárványszénsav gyöngyökkel. Intenzív, petúniára emlékeztető különleges illat. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2007/08
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 750.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonaligai Kékfrankos 0,75 l

Közepesen testes, száraz vörösbor, gazdag fűszeres, valamint gyümölcsös jelleget mutató illat- és ízvilággal. 16-17 °C-on fogyasztva, fűszereseben elkészített fogásokhoz (pörköltek, paprikások, lecsós ételek), valamint kevésbé érett Camembert és Brie sajtokhoz ajánljuk kísérőként. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz
Ár: 1146.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonaligai Chardonnay 0,75 l

Bora halványzöld színű, diszkrét fajtajelleges illattal. Elegendő és sima savakkal, fanyar lecsengéssel. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1170.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonaligai Cabernet Rosé 0,75 l

Szép hagymahéj szín, intenzív, gyümölcsös illattal. Szájban teljesen száraz, elsősorban karcsú, kellemes savakkal jelentkezik. Jól kiegyensúlyozott, harmonikus ízvilágú, gazdag bor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz
Ár: 1170.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonaligai Irsai Olivér 0,75 l

A reduktív technológiának köszönhetően a bor rendkívül gyümölcsös, illatos, a szőlőre, mustra jellemző, már már muskotályos hatásokkal. Savai szépen harmonizálnak, ízében szintén visszaköszönnek az üdítő, friss szőlős zamatok. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1170.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonaligai Cabernet Sauvignon 0,75 l

Fűszeres illatú, sötét rubin színű bor. Testességét fokozza bársonyos tannin tartalma, amely kiegészül a fahordós érlelés során szépen hozzásimuló íz- anyagokkal. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1320.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Balatonaligai Sárgamuskotály 0,75 l

Könnyed, száraz, reduktív eljárással készített fehérbor. Friss savai lendületet adnak a bornak. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1668.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 
 
Öreghegyi Olaszrizling kései 0,75 l

Aranysárga színű, kései szüretelésű édes fehérbor. Lassan fellépő, de szép savak jellemzik. Ízbeni gyümölcsösségét, ha említjük, csak almáról beszélhetünk, de az szépen kiérzodik. Utóíze hosszú kellemesen bársonyos, simogató. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Feind Borház
Évjárat: 2001
Ízvilág: Édes fehér
Ár: 3444.0 Ft
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Festmeny_partner
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting