BORKÜLÖNLEGESSÉG Kontyos Szilvabor 0,5 l
*************** EGYSÉGÁR : 3.480,-Ft / liter ************* A Kontyos szilvabor selymes ízét a magas gyümölcstartalomnak köszönheti,üde illata
Ár: (AKCIÓS) 1740.0 Ft / régi ár: 1980 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Etyeki Borvidék

Etyek Fejér megye északkeleti peremén, az Etyeki-dombság kezdetén fekszik. Adottságai szinte megegyeznek Champagne-éval. A viszonylag szeles, kevés csapadékkal és bõséges napsütéssel jellemezhetô klíma, valamint a löszös, mészköves talaj karakteres borok készítésére rendelték a területet. Nem csoda hát, hogy a környéken már a rómaiak idejében is foglalkoztak szõlõmûveléssel, azonban a szõlõtermesztés ma ismert hagyományait az 1700-as évek elejére vezethetjük vissza. 1720 és 1770 között 112 német családot telepítettek a községbe, akik felszántották a letarolt földeket, kiirtották az erdõket és néhány évtized alatt felvirágoztatták a mezõgazdaságot. Etyek az 1860-as évek közepétõl vált igazán a fõváros szõlõskertjévé. Több száz, kõbõl rakott pince épült, amelyek jelentõs része most is használatban van. Fejlõdtek a szõlõtermelés, szüret és feldolgozás speciális eszközei, monumentális, ma is mûködõképes bálványsajtók készültek.
 
 
 
 
Budai Aligvárom 0,75 l

A Cuvée, Chardonnay, Irsai, Rizlingszilváni együttes, amely a három fajta mesteri ötvözete, amelyben az illatok harmóniája a zamatok mélységével és kiemelkedo savegyensúllyal párosul. Szájban száraz, lendületes érzetet ad. Az illathoz igazodó ízei fiatalos elánnal érkeznek. Pikáns szószos húsokhoz, a tenger gyümölcseihez és keleti ízekhez is kitunoen illeszkedik. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1195.0 Ft / Egységár: 1593.75 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Chardonnay 0,75 l

A Budai Chardonnay egy kiváló, karakteres bor, illata fiatal korában a zöld almára, késobb az illatos rétre emlékeztet, zamatában a finom savak és telt gyümölcsízek dominálnak. Halpástétomhoz, sültekhez, illetve hagymás, húsos eloételekhez kitunoen illeszkedik. Ajánlott fogyasztási homérséklet: 11-12°C Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1300.0 Ft / Egységár: 1733.75 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Irsai Olivér 0,75 l

Egy palack harmatos szôlôfürt. Friss, ropogós, illatos, könnyed, amit méginkább kiemel a bor finom széndioxidtartalma. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1400.0 Ft / Egységár: 1866.25 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Rajnai Rizling 0,75 l

Felső-templom-völgy, Budajenő Termőfelület 2ha Rajongói szerint a Rajnai Rizling minden szőlők egyik legnemesebbike. Érett szőlőből, jellegzetes gyümölcsös illattal és határozott sav karakterrel rendelkező tartalmas száraz bor. OEM Etyek-Buda Oltalom alatt álló eredet megjelöléssel ellátott száraz fehérbor. Kézzel szedett. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1425.0 Ft / Egységár: 1900.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Budai Sauvignon blanc 0,75 l

A Budai Sauvignon blanc harsány illatában és zamatában az évjárat miatt, inkább a déligyümölcs jelleg dominál, de felfedezhetőek a zöldpaprikás fűszer ízjegyek is. Pikáns előételekhez, sült és főtt halakhoz, pácolt sültekhez kitűnően illeszkedik. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 11-12°C. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Nyakas Pincészet
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1750.0 Ft / Egységár: 2333.75 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Etyeki Chardonnay 0,75 l

Október 8-i szüret 21 mustfokkal, áztatás nélküli azonnal préselést követően 10 hl-es tartályban, ill. 2 éves 2 hl-es Dósa fahordóban fajélesztővel (hordós fajélesztő nélküli) erjedt. Szép, fajtára jellemző gyümölcsös illatok. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Rókusfalvy Pince
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 2000.0 Ft / Egységár: 2662.5 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Etyeki Sauvignon Blanc 0,75 l

Október közepi szüret 22 mustfokkal, 24 órás áztatás, majd préselést követően 5 hl-es új, ill. 1 éves Dósa és Trust fahordóban részben fajélesztő használatával erjedt, ill. érik. Már most szépen harmonizál a fával. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Rókusfalvy Pince
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 2650.0 Ft / Egységár: 3531.25 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó