32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Egri Borvidék

Az Egri Borvidék Magyarország északi részén, a Bükk hegység déli lejtőin helyezkedik el. Adottságait tekintve a világ egyik legészakibb területe, ahol még komoly minőségű vörösbor készíthető. Viszonylag későn tavaszodik és meglehetősen rövid a tenyészidő, ezért különösen fontos a megfelelő adottságú szőlőfajták kiválasztása. Talaja rendkívül változatos, mészkőtől kezdve agyagpalán keresztül még vulkáni eredetű riolittufával is találkozni. Rendkívül tág azoknak a bortípusoknak a köre, melyeket itt készítenek. Az adottságok a fehérboroknak kedveznek, illatosak, zamatosak, ugyanakkor nagyon szép savgerinccel bírnak. Helyi jellegzetesség a Leányka, amely egy behízelkedő stílusú, széles, lágy savú nedű. Eger legismertebb bora természetesen a Bikavér, a minimum három engedélyezett szőlőfajta házasításából készített cuvée. Bár egyre több szép Bikavér kóstolható, de még mindig nagyon fontos dolog, hogy megnézzük, melyik termelőtől választjuk. Ez a borvidékünk mutatta a legnagyobb fejlődést az elmúlt években. Ez egyrészt a befutott termelők hatalmas ültetvényeinek termőre fordulása, ezáltal kifogástalan szőlőalapanyag megjelenésében nyilvánul meg, másrészt az induló pincészetek ambíciózus fiatal borászainak a "nagyokat" sarokba szorító minőségei révén bárki bizonyosságot szerezhet a borvidék reneszánszáról. A jövőben az egri vörösbor csúcsra emelkedését várhatóan az ilyen klímát kedvelő Pinot Noir szőlőfajtának lesz köszönhető. Sajnos azonban nem lehet elmenni amellett, hogy a Szépasszony völgyében még mindig elképesztően gyenge, sokszor agyoncukrozott "borok" kóstolhatók.
 
 
 
 
Egri Bikavér Selection 0,75 l

Tölgyfahordós érlelésű, testes bársonyos érett jellegű vörösbor. Illatában, zamatában erdei gyümölcsök és fűszerek kavalkádját vonultatja fel Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Demeter Csaba
Évjárat: 2003
Ízvilág: száraz
Ár: 4524.0 Ft / Egységár: 6032.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri XY Cuvée 0,75 l

„XY azt jelenti, lehet akárki, közülünk bárki. Amikor alkotását a borász a palackba zárta, tudta előre, ki a palackot majd felbontja, öröme lesz benne, legyen is bárki. Így született az XY a Cabernet Franc a Merlot és a Kékfrankos, házasításából.” Matisa Carlo Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Demeter Csaba
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
AKCIÓS ár: 7176.0 Ft
régi ár: 7800 Ft / Egységár: 9568.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri Paptag Cuvée 0,75 l

A családi pincészet legnagyobb dűlőjéről származó karakteres vörösbor. Színe szintefekete, tanninjai érettek ésvastagok. Illata aszalt meggyet idéz, míg telt zamatát bársonyoslecsengés kíséri. Tartalmas, hosszú életű vörösbor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Juhász Testvérek
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2262.0 Ft / Egységár: 3016.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri Bikavér 0,75 l

Tradicionális egri vörösbor. Színemélybíbor,megjelenése határo- zott. Illata finoman érlelt és összetett. Ízében sokszínűség és makrancosság fedezhető fel. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Juhász Testvérek
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1807.0 Ft / Egységár: 2408.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri Bikavér Superior 0,75 l

A nagy vörös borok készítéséhez elengedhetetlen alacsony terméshozam igen koncentrált ízeket hozott létre. Az érett, selymes tannint a fahordós érlelés még tovább finomította. Bársonyos, extraktdús, harmonikus, gyönyörû bor. Kiemelkedõen jó évjáratokban készül. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Thummerer Vilmos
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4563.0 Ft / Egységár: 6084.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri Tréfli Cuvée 0,75 l

A bor neve utal arra, hogy eredetileg kóser bornak készült, és ezért egy sajátos ízlésvilágot tükröz. Szõlõbõl származó maradék cukrot tartalmaz, mely alacsony alkoholtartalommal párosul. Intenzív illat, fûszeres íz, a maradék cukrot jól kiegészítõ finom savak. Nagyon népszerû bor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Thummerer Vilmos
Évjárat: 2004
Ízvilág: édes vörös
Ár: 2093.0 Ft / Egységár: 2789.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri Tekenőháti Pinot Noir 0,75 l

A fajtára nagyon jellemzõ fûszeres illat, gyümölcsösség, finom savak, nagy gömbölyû test, optimális egyensúly, magas alkohol. A második töltésû barrique hordóból származó illat- és ízjegyekkel. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Thummerer Vilmos
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 5200.0 Ft / Egységár: 6932.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri vörös Cuvée 0,75 l

Az egri borvidék évszázadok óta híres, jól eltalált arányú házasításban készített vörösborairól. Az egyes fajták, az arányok óvatos megválasztása, évjáratok szerinti finomítása, a terroir és a borász egyéniségének egyre igényesebb kifejezése megkívánja, hogy a hagyományos bikavérek mellett új játékterek nyíljanak, a régi-új filozófiák szabadon érvényesülhessenek, testet ölthessenek. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Demeter Csaba
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1244.1 Ft / Egységár: 1658.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Egri PAPTAG Rosé 0,75 l

Több vörösszőlő mustjából készül,halvány rózsszínű. Íze gyümölcsös, kellemes és kiegyensúlyozott,eperre és bogyós gyümölcsökre emlékeztet. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Juhász Testvérek
Évjárat: 2010
Ízvilág: Füszeres Rosé
Ár: 1131.0 Ft / Egységár: 1508.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó