BORKÜLÖNLEGESSÉG Kontyos Szilvabor 0,5 l
*************** EGYSÉGÁR : 3.620,-Ft / liter ************* A Kontyos szilvabor selymes ízét a magas gyümölcstartalomnak köszönheti,üde illata
Ár: (AKCIÓS) 1809.6 Ft / régi ár: 1980 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Bock Pincészet

Az egyik legnépszerűbb villányi családi pincészet. Elsősorban rusztikus stílusban komponált Cabernet-kel és Cabernet alapú cuvéek-kel alapozta meg népszerűségét. Bock Józef 1981-ben kezdett bort készíteni, a 90-es évek közepére már a három legismertebb borász közé tartozik a mindig jó kedélyű vincellér. Közepes méretű, mintegy 25 hektáros területtel rendelkezik a család, melynek túlnyomó részén kékszőlők díszlenek. Az ültetvényeket fokozatosan korszerűsítik, szűkebb térállásúakra cserélik. A saját területeken a 6000 tőke/ha-os alacsony kordon már általánossá vált. Fehérborokat Chardonnay, Olaszrizling és Hárslevelű fajtákból készítenek. 1994-től jelentős fejlesztésekbe kezdtek mind az ültetvényekben, mind pedig a pincében, minek következtében 1999-re befejeződött az új feldolgozó építése is. A termékskála nagyon széles a Bock Pincében: a fehérboroktól kezdve a könnyebb, gyümölcsösebb vörösborokon keresztül (Kékfrankos, Kékoportó) egészen a komoly bordeaux-i típusú házasításokig és nagy Merlot-ig terjed a paletta, de Boxi Roséi is évről évre nagy népszerűségnek örvendenek. A borok közös vonása a mindig jelentkező finoman animális jelleg és a rusztikusság. Csúcsboruk, a Bock Cuvée Cabernet franc-ból és Cabernet sauvignonból készül.
 
 
 
 
Villányi Rosé Cuvée 0,75 l

Friss és gyümölcsös, jól egyesíti magában a fehér és vörösborok egyes tulajdonságait. Közepes sav- és alkoholtartalom jellemzi. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2010
Ízvilág: száraz
Ár: 1917.5 Ft / Egységár: 2555.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Cabernet Sauvignon 0,75 l

A világhírű bordói fajta a Cab. Franchoz hasonlóan szépet mutat Villányban. A borvidékre jellemző mediterrán éghajlat teszi valóban különlegessé. Fűszeres bor hosszú utóízzel, fahordóban érlelve. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3360.5 Ft / Egységár: 4479.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Merlot 0,75 l

Mélyvörös színű, határozott fajtajellegű, jellegzetes illatú. Szép, testes, kellemesen fanyar ízű vörösbor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2008
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3360.5 Ft / Egységár: 4479.8 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Royal Cuvée 0,75 l

Érdekes, mégis bevált párosítás. Egy klasszikusnak is nevezhető, elegáns bor. 50% Cabernet Sauvignon, 30% Pinot Noir, 12% Cabernet Franc, 8% Merlot házasítása, 18 hónapig barrique hordóban érlelt bor. Akár egy fűszeres szarvas steak fenséges kísérője, avagy egy baráti beszélgetés „királyi tanácsadója”. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4524.0 Ft / Egységár: 6032.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Syraz 0,75 l

Bársonyos, nagy testű bor. Illatában a dohány, ízében a csokoládé és vanília jelenik meg. Vadhúsokhoz ajánljuk. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 7995.0 Ft / Egységár: 10660.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Villányi Bock Cuvée 0,75 l

A pince zászlós bora. 18 hónapig barrique hordóban érlelt Cabernet Sauvignon 65%, Cabernet Franc 30% és Merlot 5%, mely koncentrált ízekkel, nagy színintenzitással rendelkezik. Bársonyos, nagy testű bor. Illatában a dohány, ízében a csokoládé és vanília jelenik meg. Vadhúsokhoz ajánljuk. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Bock Pincészet
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 8008.0 Ft / Egységár: 10676.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó