32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Béres Pincészet

A Béres Szőlőbirtok és Pincészet 90 hektáros birtoka a tokaji borvidék mértani középpontjában, Erdőbényén, a Bényei medencében fekszik. A területet 2002-ben megvásárló Béres család eltökélt szándéka, hogy a borvidék ezen patinás részén újra csúcsminőségű borok készüljenek, melyek tovább öregbítik a tokaji bor hírnevét hazánkban és szerte a világon. A Béres Cseppel hírnevet szerzett tulajdonosok a természet szeretetét és tiszteletét, a megalkuvás nélküli minőségre való törekvést és az állandó újító kedvet hozták magukkal a borászatba. A birtok Erdőbénye határában található. Ezen a tájon a szőlő őshonos nővény, melynek bizonysága, hogy innen került elő a miocénkori ősszőlő, a Vitis Tokaiensis levelének sok millió éves megkövült lenyomata. A község egyike Tokaj-Hegyalja legrégebbi településeinek, melyet a honfoglalás óta magyar faluként tartanak számon és első írásos említése 1404-ből származik. A település egykor a tokaji bor előállításának egyik központja volt.
 
 
 
 
Tokaji Sárgamuskotály 0,75 l

A 2007-es Sárgamuskotály intenzív illatával ejti rabul fogyasztóját. Ízében és illatában bodza és szőlővirág tónusok mutatkoznak. Karakterében a talajból származó ásványos tónusok a meghatározóak. Friss, elegáns savai üdévé, könnyen fogyaszthatóvá teszik. A bor határozottan muskotályos jellegű, ugyanakkor markánsan tokaji. Valódi bukébor. Kiváló aperitif lehet, jól fogyasztható zöldfűszeres fehér natúrsültekhez, de akár étel nélkül is kellemes kísérője baráti beszélgetéseknek. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Béres Pincészet
Évjárat: 2007
Ízvilág: száraz fehér
Ár: 1573.0 Ft / Egységár: 2096.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Tokaji Hárslevelű kései 0,5 l

Az átlagos szüreti időponttól később szüretelt szőlő túlérett, töppedt, kis százalékban aszúszemeket is tartalmazott. A kiváló alapanyagból erjesztett bor illatában is megjelennek a késői szüretre jellemző illatok, így az édes aromák hársfavirág illatával keverednek. A bor természetes maradék cukortartalma jó egyensúlyban van az évjáratra jellemző friss savakkal. Hosszú érlelési potenciállal rendelkezik. Könnyű, gyümölcsös desszertek és gyümölcssaláták kitűnő kísérője. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Béres Pincészet
Évjárat: 2009
Ízvilág: Félédes fehér
Ár: 1690.0 Ft / Egységár: 3380.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó