32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Baron von Twickel

A gyökerek meghatározóak az ember életében. Régi nemesi családok, s azok leszármazottai érzik fontosnak, hogy visszatérjenek az ősi hazába. Ezek közé tartozik Báró Twickel György is. Édesapja, az Észak-Rajnai Westfaliai származású Clemens Twickel báró családi elhatározásból Magyarországon befektetési lehetőséget keresett és talált 1993-ban. Ennek eredménye a mai Szekszárd Zrt, melynek szerves része a szőlészeti és borászati ágazat. A család Magyarországhoz való kötődése nem véletlen, hiszen Twickel Báró felesége a régi nemesi családban született Zichy Mária Terézia grófnő. Magyarságtudatát, a magyar kultúrát, nyelvet a család őrizte, így vállalkozásuk könnyen helyet talált magának Szekszárdon, s örökösként Báró Twickel György, mint egyedüli tulajdonos működteti a Szekszárd Zrt-t. Eltökélt törekvése, a minőség emelése mára Magyarország egyik legmodernebb borászati üzemévé tette a pincészetet. Így azt az ország csúcsborászatai között tartják számon. Mindezek alapján a pincészet 2008 elején felvehette a „Baron von Twickel Szőlőbirtok” nevet.
 
 
 
 
DOMAINE GRÓF ZICHY Cabernet S. Barr. 0,75 l

A szekszárdi vörösborok legkiemelkedőbb képviselője. Tölgyfahordós érlelésű, különlegesen száraz, testes, elegáns, fajtájára jellemző, sajátos zamatú vörösbor. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Baron von Twickel
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 4108.0 Ft / Egységár: 5476.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
DOMAINE GRÓF ZICHY Cabernet FrancBarr.0,75 l

Zárkózott illat világ ,benne erdei avar és szeder. Jó arányok ,kellemes szerkezet,nem túl komplex bor. Közepes savak,közepes test és tannin. Ornamentikáját kevés fűszer uralja. Utóíze közepesen hosszú. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Baron von Twickel
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3224.0 Ft / Egységár: 4299.1 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
DOMAINE GRÓF ZICHY Pinot Noir Barr. 0,75 l

Gránátvörös-mélybíbor, a virágos-fűszeres (borsos) illat jól kapcsolódik az ízképhez, melyben a konyakmeggyes ízjegyeket némi ánizs díszíti. Kiegyensúlyozott struktúra, szép savak, érett tanninok, szép hordó a háttérben. Jó, hogy ilyen van a magyar piacon. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Baron von Twickel
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3224.0 Ft / Egységár: 4299.1 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
DOMAINE GRÓF ZICHY Merlot Barr. 0,75 l

A Szekszárd Rt. termékpiramisának csúcsa a Domain Gróf Zichy sorozat. Közöttük, az egyik szépséges darabja a barrique Merlot. Minden megvan benne amit egy szép Merlot kóstolásakor elvárhatunk. A szép, lekerekedett savak, gyümölcsösség, amely tényleg picit emlékesztet a bogyós és erdei gyümölcsök és cseresznye ízvilágára, a komoly beltartalom és szolíd tannin ötvöződik a szekszárdi bársonyos, elegáns stílussal. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Baron von Twickel
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 2912.0 Ft / Egységár: 3883.1 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Szekszárdi Syrah barrique 0,75l

Koncentrált, izgalmasan buja ízvilággal rendelkező bor, melyben még nagy potenciál mutatkozik. Intenzív sötétbordó szín. Egzotikus illatjegyek, érett, keleti, fűszeres illat jellemzi, melyben többek között megtalálható a bors, rózsabors, szegfűszeg egyvelege. Bélszín rózsaborsos mártással, ázsiai, indiai konyha, keleti fűszerezésű ételek mellé kínálható. A legjobb ízvilágot 18°C-on nyújtja. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Baron von Twickel
Évjárat: 2005
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 3224.0 Ft / Egységár: 4299.1 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Domaine Gróf Zichy Bikavér 0,75l

Ez a magyar határokon túl is ismert cuvée többféle vörösborból álló kompozíció. A Szekszárdi Bikavér a tradícióknak megfelelően nagy arányban tartalmazza az olyan helyi fajtákat, mint a Kadarka és a Kékfrankos. Ezt a nagy testtel bíró, szépen strukturált bort, amely Kadarka és Kékfrankos mellett Merlot, és Cabernet Sauvignon fajtákat is tartalmaz, több mint egy éven át fahordókban érleljük. A Bikavérnél mindig ügyelünk arra, hogy a cuvéeben egyetlen fajta se váljon dominánssá. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Baron von Twickel
Évjárat: 2006
Ízvilág: száraz vörös
Ár: 1445.6 Ft / Egységár: 1927.9 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó