32-es_bor__llv_ny Bortartó állvány
Bortartó állvány fából 32 bornak. magasság: 85cm szélesség: 50cm
Ár: (AKCIÓS) 13500.5 Ft / régi ár: 14990 Ft
 

BOROK, PÁLINKÁK, KIEGÉSZÍTŐK, BORTARTÓK, KEDVEZŐ ÁRON NAGY VÁLASZTÉKBAN AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSAL!

 
       
       
 
Árvay és Társa Pincészet

Cégünk 1999-ben talált magyar befektetőre, melynek következtében az egy-két hektárnyi kisbirtok jelentős növekedésen ment keresztül. Jelenleg 125 hektár földterületünkből 80 hektár a termőszőlő, a többi 45 hektáron pedig parlag, szántó és erdő található. Jelenleg két pincével rendelkezünk: érlelő pincénk a tokaji Rózsaközben található, amely kutatások szerint egykor a Garay családé volt és már az 1500-as években is érlelődtek itt aszúborok! A főként erjesztésre használt pincénk a Tokaji Polgári Kaszinó épülete alatt működik. A Kaszinó épülete 2003 óta egyébként a borászat főhadiszállása, ahol minden megtalálható egy helyen: a szőlőfeldolgozó, a pince, a palackozó, az irodák és a kóstoltató helységek is. Az Árvay és Társa Pincészet munkatársai számára a XXI. század fogyasztójának tokaji bort készíteni nem csupán napi munkát, de életformát, gondolkodásmódot is jelent: a minél magasabb színvonalú szőlőtermesztés, az igényes és szigorú borkezelés, a megalkuvás nélküli minőségre való törekvés alapvető szükségszerűségét.
 
 
 
 
Tokaji Hétfürtös 6 Puttonyos Aszú 0,5 l

Vibráló íz és illat kavalkád jellemzi ezt a bort, amelyben a sav és a cukor tökéletes harmóniában él együtt. Rendkívüli gyümölcsössége mellett (sárgabarack) leginkább krémessége feledhetetlen, illetve az új fahordós érlelésből származó nagyon diszkrét pörkölt aromák. Desszertekhez kitűnően párosítható, akár egy finom gyümölcsös sütemény kísérőjeként vagy karamellás-vaníliás fagylaltok mellé. Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Árvay és Társa Pincészet
Évjárat: 2000
Ízvilág: Édes fehér
Ár: 14365.0 Ft / Egységár: 28730.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 
 
Tokaji Hétfürtös Édes Élet Cuvée 0,5 l

Ezt a bort ellentmondásai teszik feledhetetlenné: hatputtonyos aszút is meghazudtoló édessége elegáns savakkal párosul, ropogós üdesége mögött komoly test rejtőzik. Komplex, gyümölcsös (alma, füge, sárgabarack, ananász), elegáns bor: citrus jegyekkel induló és orientális fűszerekben kiteljesedő illata és ízei révén nemcsak „megérdemli” a libamájat, jó partnere túróval és citrommal készült desszertekkel, de remek desszert önmagában is. Fiatal kora ellenére kész egyéniség: tökéletesen élvezhető ma, holnap -de akár 2o év múlva is… Az Édes Élet első évjárata Árvay János partnerének esküvőjére készült. Nevét onnan kapta, hogy a friss házasoknak indul a közös édes élet… Vélemények a termékről ( 0 )
 
Borászat: Árvay és Társa Pincészet
Évjárat: 2001/03
Ízvilág: Édes fehér
Ár: 12213.5 Ft / Egységár: 24427.0 Ft/liter
Indicator_tiny_red
 
 

 
Kulcsszó:
Név:
Leírás:
Forgalmazó:  

Ár:  

 
Pokerkepfel
Festmeny_partner
Romantik2
Top10
Bor-szakmai
 
     
Főoldal |  Rólunk |  Szállítási feltételek |  Fórum |  Árak |  Kapcsolat

Napelem | 10 kw napelem rendszer ár A weboldalt készítette: HOLNAP DESIGN weboldal készítés | Üzemelteti: EZHosting
Festményvarázs |  Varázsjáték |  Országos céginfó |  Tudakozz |  Aktivtudakozó